TÜBİTAK 45. Ortaöğretim Araştırma Projeleri Yarışması Bilgisayar Alanı Bölge 3.sü Olduk

Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmenlerimizden MURAT SARIKAYA danışmanlığında EMRE OKUYUCU ve ÖMER EVREN adlı öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen  "GÖRME ENGELLİLER İÇİN KÜTÜPHANE OTOMASYON PROGRAMI" adlı projeleriyle bilgisayar dalında üçüncülüğe hak kazandılar.

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 45. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ankara Bölge Finalleri sonuçları belli oldu. Ankara Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Konferans Salonunda gerçekleşen ödül törenine Ankara  İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber, TÜBİTAK Ankara Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Şeref Okuducu, akademisyenler öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

17-20 Mart 2014 tarihleri arasında 12 bölge merkezi ilde düzenlenen yarışmanın Ankara Bölge Finaline katılan projeler Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde sergilendi. Farklı Üniversitelerden katılan jürilerin değerlendirmeleri sonucu, dereceye giren öğrenciler belirlendi. Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmenlerimizden MURAT SARIKAYA danışmanlığında EMRE OKUYUCU ve ÖMER EVREN adlı öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen  "GÖRME ENGELLİLER İÇİN KÜTÜPHANE OTOMASYON PROGRAMI" adlı projeleriyle yine bilgisayar dalında üçüncülüğe hak kazandılar. Öğrencilerimizi kutluyor,başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz..

Yayın: 26.03.2014 - Güncelleme: 19.06.2023 21:28 - Görüntülenme: 1067