Abidinpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
AŞIK VEYSEL MAH. TIP FAKÜLTESİ CAD. ABIDINPAŞA MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI NO64 MAMAK / ANKARA
Bilgiyi Üretime Dönüştüren lider bir okul olmak
Misyon
Mesleki ve Teknik eğitimde tasarım ve üretim gücüyle uluslararası düzeyde rekabet edebilecek niteliklere sahip, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, ülke sorunlarına duyarlı, kendisi ve çevresi ile barışık bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Kalite yolculuğuna 1999 yılında başlayan okulumuz MEB Toplam Kalite Yönetimi ödül sürecinde ekip dalında; 3 ilçe birinciliği, 1 Ankara birinciliği, 1 Ankara üçüncülüğü, 1 Teşvik ödülü, kurum dalında ise 4 ilçe birinciliği, 1 Ankara üçüncülüğü, 2 Ankara ikinciliği, 1 Ankara birinciliği ve 2011 yılında Türkiye üçüncülüğü elde etmiştir. Okulumuz kalite yolculuğuna devam etmektedir. Okulumuz 2011 TÜBİTAK Proje Tabanlı Beceri Yarışmasında Ankara birincisi Bölge dördüncüsü olmuştur. Başarılarımızla ilgili ayrıntılı bilgi almak için ana menüde yer alan Başarılarımız sayfasını görüntüleyebilirsiniz.
Lojman
2 - Okul Müdürü(Görev Tahsisli), Gece Bekçisi
Ulaşım
Kızılaydan; 297, 330 Nolu Otobüs Hatları Ulusdan; Nato Yolu, Ege Mah. Dolmuşları
Okulumuzda servis yoktur.
Mamak İlçesine Bağlı Abidinpaşa Semtinde Bulunmaktadır.
İlçe Merkezine 1 Km İl Merkezine 2 Km uzaklıkta
Proje çalışmalarına ilişkin bilgileri Başarılarımız menüsünden görebilirsiniz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Yurtdışı projelerimizle ilgili ayrıntılı bilgi almak için ana menüde yer alan Projelerimiz sayfasını görüntüleyebilirsiniz.
Sosyal medya hesaplarımız: https://www.instagram.com/abidinpasamtal/