ANKARA / MAMAK - Abidinpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Zübeyde BAŞDOĞAN - Okul Müdürü

1966 yılında K.Maraşın Andırın İlçesinde doğdu.İlk ve ortaokul öğrenimini kendi ilçesinde tamamladı. 1984 yılında Kayseri Sağlık Meslek Lisesinden mezun oldu. 1991 yılında Ankara Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsünü bitirdi.Ankara Üniversitesi Sağlık Eğitim Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümünde lisans eğitiminini tamamladı. Sağlık Meslek Lisesi Müdürlerinin Liderlik Özellikleri adlı tez çalışması ile yüksek lisans, 2018 yılında Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri  Enstitüsü Eğitim Yönetimi alanında tezsiz yüksek lisans yaptı.Ülkemizin değişik illerinde öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu.Bir çok sayıda seminer,kurs ve hizmetiçi eğitime katılmış olup evli ve iki çocuk annesidir.